Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

Update werkzaamheden januari

De vraagbundeling is al enige tijd achter de rug en wij hebben tussen oktober en december heel hard gewerkt aan alle voorbereidingen. Dit zijn werkzaamheden op de achtergrond. Veel gesprekken met de aannemer(s) en leveranciers en uiteraard met de grondeigenaren zoals gemeente, provincie en waterschappen.

We zijn verheugd dat onze aannemer Euronet Infratechniek begin maart en april start met de eerste werkzaamheden. Onze aannemer zal in het westelijk deel van Terneuzen vanuit de Westerscheldetunnel met de eerste graafwerkzaamheden starten. Vanaf oktober zullen we de werkzaamheden vervolgen richting de gemeente Sluis.

Tijdsbestek

De hele aanleg in uw gebied zal 1,5 tot 2 jaar in beslag nemen. We zullen de eerste woningen voor de zomer van dit jaar hebben aangesloten op ons glasvezelnetwerk.

Voorlopige planning

Wij hebben de onderstaande planning als richtlijn en is deels op gemeentelijk niveau. Wij gaan deze gebieden nog verder opsplitsen in deelgebieden. We zullen u over een aantal weken informeren als wij de planning per deelgebied hebben.

afbeelding van de planning van de werkzaamheden per gebied

Nog geen initiƫle planning beschikbaar

Voor de aangemelde adressen in een deel van de gemeente Terneuzen en gemeente Hulst is er nog geen planning beschikbaar. Hiervoor geldt dat de planning binnen de komende 2 maanden gecommuniceerd zal worden.

We zijn hier nog in gesprek met de aannemers over wanneer we kunnen bouwen in de andere delen van de gemeente Terneuzen en de gemeente Hulst. De werkzaamheden staan nu in ieder geval gepland voor 2024. Wij proberen de planning naar voren te halen als dit mogelijk is. De optie dat de aanleg eerder start is mogelijk als wij met een extra aannemer kunnen starten.

Meer informatie

We zijn blij dat de werkzaamheden nu ook fysiek buiten worden opgestart, u ontvangt over 6 weken een nieuwe update van ons. Deze update ontvangt u per mail en via de website plaatsen wij de meest recente planning en nieuwsberichten.

Om u meer informatie en uitleg te geven over de aanleg zijn wij ook voornemens om bouwinformatieavonden organiseren. U wordt dan per deelgebied/pop-gebied uitgenodigd voor deze avonden. U krijgt tijdens deze avond uitleg over de aanleg in uw pop-gebied en beantwoorden wij graag uw vragen.

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u ons uiteraard bellen naar 0115 - 51 00 00 en mailen naar zeeuwsvlaanderen@glasdraad.nl