Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

11 juli ‘22

Ook glasvezel voor alle woningen van Woongoed, de teller staat op 26%!

Nog 10 dagen te gaan, nu moet het gebeuren!

BBQ-pakketten voor een volledig ingeschreven straat

Deze week gingen we langs bij de bewoners van de Plaatstraat in Hulst. Alle bewoners in de straat hebben zich ingeschreven en daarmee hebben ze een voucher voor een heerlijke barbecue ontvangen! Gefeliciteerd, en geniet van de barbecue!

afbeelding van 2 bewoners die een voucher voor een BBQ vasthouden

Staat er bij u in de straat al bijna overal een vlag? Spreek dan vooral eens uw buren aan, en spreek met ze over de voordelen van glasvezel. Wie weet komen we dan binnenkort ook bij u langs met een voucher!

Heeft u nog wat laatste vragen?

Wij helpen u graag met al uw vragen, u kunt ons op vele manieren bereiken. Geef dit vooral ook door aan al uw buren en kennissen uit Zeeuws-Vlaanderen!

  • Neem telefonisch contact op: van maandag tot en met vrijdag kunt u ons tussen 09:00 en 18:00 bereiken via 0115 - 51 00 00.
  • Stuur ons een e-mail: zeeuwsvlaanderen@glasdraad.nl
  • Plan een persoonlijk huisbezoek: we komen graag bij u langs om alles persoonlijk aan u uit te leggen. Neem telefonisch of per e-mail contact op om een afspraak te maken.

Kom langs op een inschrijfmoment

U bent van harte welkom op een van onze laatste inschrijfmomenten. U kunt hier vragen stellen en direct inschrijven. Via onze website kunt u de data en locatie vinden voor alle inschrijfmomenten.

foto van inschrijfmoment
Naar alle inschrijfmomenten
foto van lokale resellers

Kom langs bij de lokale resellers

De resellers helpen u graag met al uw vragen, ook over ICT-oplossingen binnenshuis!

Vroege vogel actie

Hieronder ziet u een aantal gelukkige winnaars van de vroege vogelactie. Bewoners die zich tot en met 30 mei hadden ingeschreven, maakten kans op een mooie prijs. Bedankt voor uw inschrijving en veel plezier met uw prijs!

afbeelding van de winnaars van de vroege vogel actie